Ευχαριστήρια επιστολή Αρχιμ. Ιάκωβου Κανάκη προς την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»

Μεγαλόπολη 25 Ιουνίου 2022

Αξιότιμε Κύριε Φίλανδρε,

Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας επαινέσω για την ουσιαστική βοήθεια που προσφέρεται στην πόλη της Μεγαλόπολης, αλλά και σε όλο το λεκανοπέδιο αυτής, μέσα από την εφημερίδα σας «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» για πολλά συναπτά έτη.

Διαχρονικά με τα άρθρα σας, αλλά και τα κείμενα των άλλων αρθρογράφων, έχετε θίξει σημαντικά θέματα του τόπου μας και όχι μόνο. Έχετε μάλιστα προτείνει και λύσεις των ζητημάτων αυτών, χωρίς να μένετε σε μια στείρα δημοσιογραφική κριτική, η οποία δεν οδηγεί πουθενά.

Πάντοτε ο λόγος σας είναι ουσιαστικός και εμπεριστατωμένος. Με επιχειρήματα ουσίας και όχι ανεδαφικούς και μη εφαρμόσιμους στοχασμούς  εκφράζεστε και διαμορφώνεται την κοινή γνώμη.

Με τίς παρεμβάσεις σας πολλά ζητήματα βρήκαν την λύση τους και φανερώθηκε έτσι ότι η δημοσιογραφία μπορεί να είναι κάτι πολύ σημαντικό στις κοινωνίες μας και να επιτελεί έργο χρήσιμο για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτήν την πολύτιμη προσφορά στον τόπο μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε δυνατή την υγεία σας και να συνεχίσετε επί πολλά έτη το λειτούργημά σας με μοναδικό σκοπό σας μια πιο όμορφη Μεγαλόπολη και πιο ζωντανά τα χωριά της.

 

Σας ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά σας!

 

Με σεβασμό και τιμή

Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης

Πρωτοσύγκελλος Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως

ΒΙΝΤΕΟ